Werving en Selectie

Voor diverse relaties voorzien wij ook in Werving & Selectie. Omdat wij de organisaties goed kennen en veel connecties hebben in de arbeidsmarkt lukt het ons regelmatig om de perfecte match te vinden tussen organisatie en kandidaat.

Vanuit ons motto “vertrouwen en waardering”, gekoppeld aan onze persoonlijke benadering, zetten wij ons in om de best mogelijke match te vinden. We begeleiden en coachen de kandidaat, en adviseren de organisatie.

Door onze doelgerichte werkwijze kunnen wij goed omgaan met specifieke wensen, zowel van de organisatie als van de kandidaat. 

Voor wie een nieuwe werkkring zoekt, is het vaak een mooie kans om opnieuw op een rijtje te zetten wat de kansen, mogelijkheden en ambities zijn. We bieden een gespecialiseerd coachtraject gebaseerd op o.a. de TMA-analyse, het Enneagram en NLP. 

Door deze technieken te combineren brengen we de persoon, competenties, talenten en motivatie op een positieve manier in beeld. We kunnen inzichtelijk maken wat de kernkwaliteiten en valkuilen inhouden, en doelgericht werken naar het resultaat. Deze persoonlijke aanpak is uniek! 

Zoek je een nieuwe werkkring of heeft jouw organisatie een interessante vacature? Neem dan contact met ons op, we bellen je ook graag even terug!