Gurbe

Elke dag ben ik bezig met het ondersteunen, adviseren en begeleiden van processen waarbij belangen van mensen en organisatie een rol spelen. Als voormalig medewerker, CAO onderhandelaar, manager, directeur en mede-eigenaar van een adviesbureau ken ik alle aspecten die bij arbeidsverhoudingen een rol spelen. Ik kijk vanuit gezamenlijke belangen, heb veel gevoel voor mens en organisatie en ben in staat om snel en adequaat de groepsdynamiek in kaart te brengen om iedereen op de juiste plek te positioneren. Dit draagt bij aan constructieve arbeidsvoorwaardentrajecten, overleggen en onderhandelingen met een resultaat dat door de hele organisatie wordt gedragen!

Ik ben destijds begonnen als Juridisch medewerker bij het CNV en heb me mogen bemoeien met veel individuele- en groepsconflicten. vanuit die invalshoek is mijn drijfveer ontstaan waarbij ik stuur op samenwerking, vertrouwen en waardering. Onderhandelingen en arbeidsvoorwaardentrajecten moeten dan ook alleen winnaars opleveren die duurzaam bouwen en werken aan de groei en ontwikkeling van mens en organisatie.

Ik ben een gemotiveerde en gedreven onderhandelaar, procesbegeleider,  adviseur en coach die graag ziet dat iedereen gezien, gehoord en gewaardeerd wordt bij alles wat je doet.

Ik ben inmiddels 27 jaar getrouwd met Jildau. We hebben samen twee kinderen; Laura en Thomas. Naast mijn werk houd ik ook van lezen, skiën, watersport, filosoferen en een lekker glas rode wijn. En genieten van het  samenzijn met Jildau en de kinderen

Naast bovenstaande ben ik:

-Bestuurslid fondsenwerving en sponsorwerving voor topsporters bij De Stichting Nederlandse Skate Promotie Equipe

-Voorzitter van de Stichting Suver Skjin het organiseren van het opruimen van zwerfafval: zie www.suverskjin.frl

Heb jij een vraag? Neem dan contact op via g.wiarda@wiardafaber.nl of bel met 06-52721694

 Ik wens je een hele fijne dag.

Gurbe Wiarda

Onderhandelaar / procesbegeleider
g.wiarda@wiardafaber.nl
of bel/app Gurbe: 06 5272 1694