Arnoud

Ondernemend van jongs af aan, creatief, en altijd in voor een goed gesprek over toegepaste psychologie, bedrijfskunde, taal of muziek.

Het gegeven dat het mogelijk is om de maatschappij van binnenuit te veranderen is mijn grote drijfveer. Mensen bevrijden, weer teruggeven aan zichzelf, is mijn ultieme doel.

Organisaties en individuen coachen naar een wereld waarin iedereen tot z’n recht komt en waarin werk weer iets wordt waar je energie van krijgt in plaats van een burn-out.

Onze aanpak richt zich vooral op het succesvol implementeren van verandertrajecten. We combineren dit met  gestructureerd bouwen aan gezonde organisatiecultuur.

Veel van mijn werk is op de achtergrond, waar ik analyseer en adviseer. Naast dit werk ben ik actief als NLP coach en geef ik trainingen in o.a. zelfvertrouwen en communicatie. In die rol hou ik me bezig met het veranderen van gevoelens, gedachten en gedrag, om mensen vrij te maken en zo aan zichzelf terug te geven.

Ik lees graag, maak en luister graag muziek en ben bij goed weer veel op het water te vinden. Mijn privéleven breng ik vooral met veel liefde en plezier door met mijn vrouw. We hebben samen in totaal 5 kinderen uit onze vorige huwelijken, waarvan de meesten inmiddels op eigen benen staan. In de winter gaan we graag zo af en toe lekker op stap (bijvoorbeeld naar een concert en/of uit eten). In de zomer zijn we vaak op de Friese meren te vinden.

Neem gerust contact met mij op om een keer in gesprek te gaan als onze denkbeelden je aanspreken.

a.faber@wiardafaber.nl
of bel/app Arnoud: 06 3966 8914

Arnoud Faber

NLP coach – adviseur
a.faber@wiardafaber.nl
of bel/app Arnoud: 06 3966 8914